Presentació de GNU Social de l’associació Semilla i IBM

GNU Social és un espai que vol convertir-se en un centre d’ajuda presencial i online sobre programari lliure per a la sev aplicació a ONG i els seus projectes. Compta amb documentació copyleft, descàrregues, consultoria gratuïta, etc.

Aquestes icones enllacen amb serveis web externs i aliens a CanalSolidari.org que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. A través d’ells podràs classificar, promoure, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que trobes en Internet. Per a utilitzar-los, hauràs de registrar-te com usuari/a en ells.Cerrar

Olga Berrios/ Redacció (02/06/2008)
GNU Social és un projecte de l’associació Semilla en col·laboració amb IBM. La iniciativa compta amb documentació copyleft, descàrregues, consultoria gratuïta, formació, xarxes, etc. i ajudarà al Tercer Sector en el seu procés d’Informatització a través d’eines de Programari Lliure.

Lourdes Ibáñez, presidenta de Semilla, va explicar durant la presentació del projecte GNU Social que la responsabilitat social corporativa (RSC) és encara “pura cosmètica”.

Llegir +

Comparativa costos generals de l’ús del programari lliure i del privatiu: 
Comments
 
Comments

No comments yet.

Leave a Reply